MANTAPKAN 'ASET', CANTIKKAN KULIT DAN BERTENAGA DALAM MASE 2MINGGU AJE

JADI MACAM ANAK DARA SEMULA...

HANYA MINUM HERBA PETUA TURUN TEMURUN 'HAROMALUV'

 

 

 Apa yang kami kongsikan dengan sis sebentar lagi akan mengubah hidup sis lepas nie.

Sis lebih bahagia, lebih sihat, lebih cantik dan lebih mantap!

Image

MissV rase penuh lepas guna 2-3 hari.. Bestkan!

Image

"HAROMALUV jamu paling best setakat nie. Sembelit hilang dan kesan paling best sekali sakit dalaman kesan bersalin dah hilang"..Alhamdulillah..   - Puan Rabitah -

PERKENALKAN JUS ASAM KUNYIT HAROMALUV.

Image

8 DARIPADA 10 WANITA MALAYSIA ALAMI MASALAH INI

 

1.  PAYUDARA KENDUR/ KECIK/ LEPER

2.  Miss V DAH LONGGAR

3.  KEPUTIHAN & 'MISS V' BERBAU

4.  PERIOD TIDAK TERATUR

5.  SENGGUGUT TEROK

6.  BADAN SAKIT/ LESU/ BANYAK ANGIN

7.  KULIT KUSAM

 

PUNCA UTAMA TERJADINYA MASALAH INI

 

1. Tubuh badan penat bekerja seharian tanpa rehat yang cukup.

2. Tidak menjaga pemakanan yang sihat.

3. Berat badan berlebihan.

4. Tidak mendapat tidur yang berqualiti.

5. Tidak berpantang dengan sempura mengikut cara orang lama.

6. Mendapat jangkitan pada bahagian intim kerana tidak mengamalkan kebersihan dengan sempurna

 

Kami faham masalah puan puan. Penat kerja seharian, pastu sambuung lagi dengan kerja dirumah.

Penatkan? Kadang2 tu rase nak nangis jer..

Tak sempat nak jaga diri sendiri..

Sampai bila nak biarkan aje?? Lama kelamaan penyakit lain pula akan datang.

Puan kena jaga dari sekarang. Bukan aje luaran tapi, dalaman kita lebih penting.

Badan kita nie nak guna lama.. Baru la kita dapat buat tugas harian dengan happy.

Jangan biarkan masalah yang puan hadapi sekarang nie berpanjangan.

Rawat dari sekarang!

Kami berikan solution terbaik untuk amalkan HAROMALUV.

Mudah aje, minum 2sudu pagi sebelum sarapan dan 2sudu malam sebelum tidur.

Konfirm dalam mase 2minggu aje, puan akan rase perubahan ketara pada body...

Aset lebih tegang, missV ketat & badan lagi sedap.. Takde letih2 dah...

Serius, dah ramai yang guna berkesan. Puan pun mesti boleh..

Image
Image

Adanya 13 ramuan tradisional yang dibuat mengikut petua orang lama, Haromaluv sangat berbeza dengan produk lain. HAROMALUV tidak menggunakan “ekstrak” tetapi dimasak dan disediakan 100% sama macam nenek moyang kita buat dulu dulu. Kemudian ia ditambah baik oleh pakar pakar suppliment di kilang kami.

Haromaluv gunakan bahan2 herba fresh tau. Kami mahu pengguna puas hati bila guna HAROMALUV dan paling penting adalah keberkesanan untuk rawat masalah dalaman wanita.

Gunakan konsisten 2 minggu aje puan akan nampak kesan ketara pada body, Insyallah!

Bagi anak dara tu, ada masalah period tak teratur, senggugut terok, kulit tak cantik.

HAROMALUV, boleh pulihkan semula. Kami dah banyak testimoni berjaya..

Teruskan baca sampai habis ya.

Kelebihan HaromaLuv (Pati Asam Kunyit)

Image

Apa Kata Pengguna HaromaLuv

Image

Dulu, saya memang tak suka langsung jamu jamu ni.

Haaa… Ini lah yang saya nak cerita ni. Kehebatan Pati Asam Kunyit dan Herba dari HaromaLuv..

“…Saya memang tak berapa suka jamu2 ni, tapi lepas saya dapat tester Pati Asam Kunyit haritu..zapp saya terus beli sebotol- Puan Suzi
“…Tu la tu, Pati asam kunyit ni lain dari pada lain , lepas saya rasa dan lihat khasiatnya, saya terus SUKA dekat Pati Asam Kunyit ni” - Puan Suzi

Image
Image
Image
Image

Bukan Puan Suzi aje yang guna berkesan, Alhamdulillah dah ramai yang yakin dengan HaromaLuv kami nie. Puan kena cuba

Siapa Wajib Guna HaromaLuv?

💚Sis nak mantapkan semula aset sis terutama payudara dan missV

💚Sis yang dah beranak ramai.

💚Sis yang ada masalah rumahtangga.

💚Sis yang malu nak cerita masalah kelamin

💚Sis yang nak melambatkan proses menupous

💚Sis baru lepas bersalin

💚Badan sis yang selalu sakit2 sebab banyak angin

💚Sis nak lancarkan semula period

💚Sis nak dapatkan tidur yang lena waktu malam

💚Sis yang alami keletihan badan melampau

Tengok video di bawah sekarang!

Pengalaman Real dari pengguna HAROMALUV 

Wahhh, Tukang Urut Professional Pun Rekemen HAROMALUV !

Bidan pun recommend amalkan HAROMALUV nie tau, kalau bidan dan tukang urut pun dah setuju mesti HAROMALOV nie betol2 berkesan dan bagus kan....

Bayangkan kalau amalkan sejak anak dara lagi, fuhhh confirm awek muda sentiasa.. Body solid, mantap!! Nak ke puan nampak muda semula? Mesti laa nak, betol tak..

Puan kena la start sekarang tau. Tak yah susah2 nak masak sendiri jamu2 tu, guna aje HAROMALOV, okay!

Betul ke berkesan? InsyaAllah sangat2 berkesan. Lihat feedback yang kami dapat

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Cara Amalkan HAROMALUV.

Mudah aje sis..

Image

Puan jangan risau, kami tahu ramai yang takot makan@ minum jamu nie sebab tak tahan bau dia kan.

Loya, rase nak muntah bau herba. Tapi HAROMALUV nie confirm sedap tau.

Kami kekalkan khasiat dengan rase yang sedap. Mesti puan suka.

Image

PRODUK NI ADA KELULUSAN KKM KE?

Anda semua tak perlu risau HAROMALOV ni 100% selamat untuk digunakan kerana HAROMALOV telah Mendapat Kelulusan Dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

Produk ni bukan biasa biasa taw, dah masuk surat khabar pun..

Image
Image
Image
Image
Image

HAROMALUV kami nie, guna bahan2 fresh sahaja dan dibuat secara manual supaya quality terjamin. Tiada bahan pengawet, semua guna yang original. Macam orang dulu2 buat... Petua nie pun kami gunakan mengikut saranan bidan terkenal di pantai timur.

Image

Setiap hari kami terima tempahan yang banyak dari repeat order customer, Alhamdulillah makin ramai yang cantik2 nanti.

Kami happy dapat bantu puan untuk lebih bahagia. Paling penting semua wanita Malaysia perlu amalkan dan sambung tradisi ini sampai bila2..

Kita perlu sama2 gunakan rahsia ramuan tradisi terbaik nie.

DAPATKAN harga diskaun dan 5 bonus freegift ini

 Klik button order sekarang di bawah untuk tempahan.

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa.

Selepas ini, TIADA DISCOUNT dan TIADA BONUS akan diberikan.

SEBAGAI TANDA KAMI MENGHARGAI PELANGGAN KAMI. KAMI BERIKAN SEHINGGA 5 FREE GIFT MENARIK

CEPAT TAW SEBELUM GIFT HABIS. Kesemua hadiah ini bernilai RM125❗️

Image

1 Unit Clear Herbs Mint Therapy Bernilai RM50 – Bagus untuk segera melegakan masalah sendi, lenguh, migrain, resdung, senggugut, sakit perut.

Image

Moisture LipBalm Aloe Vera bernilai RM15

Image

Foot Detox membantu menyerap toksik dalam badan yang bernilai RM10

Image

Heel Pad elok untuk masalah kaki pecah-pecah bernilai RM40

Image

Free postage bernilai RM10. Jika anda buat bayaran secara online, anda akan diberikan pos percuma

Image

SIS ORDER SEKARANG, BARANG SAMPAI BARU BAYAR
TIADA RISIKO BARANG TAK SAMPAI KAN

Sis takut tak dapat barang bila buat tempahan?
Takpe jangan risau. Sis order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang sis sampai nanti.


💕Barang akan sampai dalam 1-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima.


💕Sila sediakan wang tunai yang mencukupi untuk dibayar pada posmen DHL ketika barang sampai.


💕Posmen akan menghubungi anda melalui SMS / Panggilan telefon sebelum membuat penghantaran.


💕Cas tambahan serendah rm10 dikenakan oleh pihak Kurier untuk servis penghantaran COD.

Cara Order

 

1. Pilih Pakej

2. Tekan Butang Pakej

3. Isi Maklumat Diri Dengan Lengkap

4. Pilih Cara Bayaran Terus (online banking) atau Cod (dapat barang baru bayar pada posmen)

5. Submit Order

Beli & Menang Emas Bernilai rm1500 setiap Bulan

 

Ya, Kini Sis berpeluang dapatkan Rantai atau Gelang Tangan Bernilai RM1500 setiap bulan dengan setiap pembelian Pakej 3 Botol

Dapatkan Jus Pati Asam Kunyit Haromaluv sis hari nie.

Sah untuk pembelian melalui web ini sahaja..

Image
Image
Image
Image

Produk Ini Mempunyai 100% Jaminan Wang Dikembalikan

Tanpa Banyak Soal!
 

Image
Image

SOALAN LAZIM

15 ml pagi atau malam sebelum tidur • Minum semasa perut kosong • Jangan makan selepas sejam minum pati supaya ia dapat meresap & beri kesan kepada tubuh
Waktu Haid • Sedang Hamil • Bayi Jaundice / Kuning (jika menyusu Ibu)
Gadis dan wanita berumur 12Tahun keatas
Sangat elok untuk wanita berpantang. Merawat luka dalaman, memanaskan badan, melawaskan pembuangan, mengecutkan rahim, mengetatkan bahagian intim, menambah susu ibu.
Selepas 1minggu untuk bersalin normal, dan 2minggu jika Czer. Berhenti jika anak kuning / jaundice
• Kencing Manis kronik tidak dibenarkan • Sakit buah pinggang tidak dibenarkan
Tidak sis, sis boleh stop bila2 masa. Pengambilan secara konsisten adalah lebih baik supaya sis sentiasa cantik menawan.
Insyallah tiada side effect sis. Haromaluv menggunakan herba tempatan yang berqualiti macam petua turun temurun. Orang dulu2 kan kuat & cantik.
Pada peringkat permulaan penggunaan, kami syorkan minum Haromaluv setiap hari hingga sis dapat pulihkan tubuh badan yang sis idamkan.. Nanti dah cantik dah solid dah dapat yang sis idamkan tu sis boleh kurangkan seminggu 3 kali sahaja pun dah okay untuk maintain jelita gituuu...